Geen verzendkosten!
Gratis verzending!

Hoe werkt het bestellen bij eigenbedrukking.nl?

Er zijn enkele stappen te volgen om bij eigenbedrukking.nl te bestellen. Hieronder zijn de stappen uitgelegd, nadat u een keuze van het product heeft gemaakt.

Stap 1.

U klikt op configureer en er zal een pop-up verschijnen met een drukvlak van het gekozen product. Middels Browse  kiest u uw ontwerp wat u op de beker wilt plaatsen. Onze editor kan helaas geen .AI of .EPS bestanden aan, vandaar dat we stap 2 hebben toegevoegd. Om te beginnen klik op de door u gekozen foto.

U plaatst uw logo('s) op uw gekozen product, eventueel op de voor- en/of achterzijde. Kllik op de zijde die u wilt bedrukken en pas het ontwerp aan.

Bent u klaar met ontwerpen, kies dan Pas aan.

NB: Heeft u meer dan 2 kleuren in uw ontwerp klik dan op de 1ste button onder stap 1 en vul het formulier in. Wij nemen contact met u op om een offerte op maat op te maken.

NB: Ben u niet in het bezit van een .AI of .EPS bestand klik dan op de 2de button onder stap 1. Wij nemen contact met u op om u verder te helpen.

Stap 2.

Wij hebben van elk ontwerp een ontwerpbestand nodig (AI of EPS) om tot een productie te kunnen overgaan. Kies Browse en selecteer uw bestanden. De bestanden worden ingelezen als u op Bestel uw product heb gekozen in de laatste stap. In het overzicht worden uw bestanden dan zichtbaar.

Stap 3.

Kies hier uw optie (verplicht veld) of u een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking heeft. Wij zullen dit altijd na ontvangst van de bestelling/ betaling controleren.

Hierna kiest u de gewenste hoeveelheid. Let wel: er zijn producten die alleen met vaste aantallen te bestellen zijn, bijvoorbeeld in aantallen van 1000.

Helemaal klaar, kies dan Bestel uw product. In een handig overzicht ziet u hetgeen wat u heeft besteld met de juiste bestanden.

Twijfelt u nog en wilt u eerst een offerte aanvragen kies dan onderin voor Kopier naar offerte vul uw gegevens in en verstuur de offerte naar ons toe. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Geen twijfel...kies dan Afrekenen en u komt in onze betaalomgeving. Vul uw gegevens in en kies uw gewenste betaalmethode en kies Afrekenen

Wij nemen contact met u op om uw bestelling door te nemen. Verder houden wij u per mail op de hoogte van de status van uw bestelling.

Dank u wel voor uw vertrouwen in ons.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op middels sales@eigenbedrukking.nl of 010-2012151.