Geen verzendkosten!
Gratis verzending!

Welke maat kartonnen koffiebeker is het meest geschikt voor u?

U wilt koffiebekers bestellen maar weet niet goed welke geschikt is voor u? Een veel verkomend probleem waar wij u nu handvaten voor willen bieden zodat u precies weet welke soort beker geschikt is voor wat voor soort koffie.

 

Koffiebeker 120ml

Dit formaat is voornamelijk gericht op het schenken van espresso's. Vaak beschikken de kartonnen bekers over een inhoud van 130ml echter dan zou het bekertje tot de rand toe vol zitten. Wij adviseren niet meer dan 120ml te schenken in een bekertje. U kunt de bekers voor zowel warme als koude dranken gebruiken.

Koffiebeker 180ml

De kartonnen koffiebeker 180ml is het meest gebruikte formaat in Nederland. Vele koffieautomaten zijn ingesteld op dit formaat beker. De koffiebeker 180ml kunt u gebruiken voor het schenken van een normale bak koffie of voor het schenken van een andere drank. Gaat u de bekertjes gebruiken voor een marketing reclame? Dan adviseren wij dit formaat te handteren, het ligt namelijk makkelijk in de hand en logo's komen altijd goed tot hun recht.

Koffiebeker 210ml

Een koffiebeker van 210ml wordt meestal gebruikt voor het schenken van een wat grotere bak koffie of andere drank. Dit formaat zouden we niet direct adviseren van het schenken van speciaal koffie's zoals cappuccino's en latte macchiato's. Een prima formaat koffiebeker. Let op: vanaf dit formaat en groter passen vaak niet meer in een koffieautomaat.

Koffiebeker 240ml

Het formaat van de koffiebeker 240ml is vaak wat breder dan de overige exemplaren. Uitermate geschikt voor het schenken van een cappuccino.  Door het bredere verloop is er meer ruimte voor de opgeklopte melk. U kunt dit formaat ook gebruiken voor het serveren van smooties of andere sapjes.

Koffiebeker 360ml

Een beker van het formaat 360ml heeft meestal de volgende afmetingen: de 11cm lang en loopt taps toe van 6cm naar een grote van 9cm. Het serveren van koffie of thee in dit formaat beker komt niet vaak voor. Wij zien dat deze bekers vooral worden gebruikt voor het serveren van koude dranken in combinatie met ijsklontjes. De bekers zijn voor zowel koude als warme dranken geschikt.

Koffiebeker 420ml

De koffiebeker van 420ml kunnen we beter de naam soepbeker 420ml geven. De ruime opzet van dit formaat beker is uitermate geschikt voor het serveren van soep of andere dikkere dranken. Dit formaat wordt ook gebruikt voor marketing doeleinde en dan gevuld met reclamemateriaal. 

Bekijk direct ons assortiment koffiebekers

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag!