Geen verzendkosten!
Gratis verzending!

Over ons

Eigenbedrukking.nl
online ontwerpen / online bestellen.

Wie wil er niet zijn eigen logo op een servet, (koffie)beker of luxe placemat hebben als je je eigen zaak hebt of net een beginnende horecaondernemer bent. Wij kwamen tot de conclusie dat je overal offertes kan aanvragen, maar niet zelf een eigen beker, servet of snackbakje kan ontwerpen. Hoe leuk zou dat zijn!

Wij van eigenbedrukking.nl vonden dat dit anders kon, zo gezegd zo gedaan. Wij richten ons voornamelijk op horeca gerelateerde producten zoals (koffie)wegwerpbekers, servetten, to go verpakkingen en meer, welke ook zeker geschikt zijn voor reclame uitingen. Ons assortiment zal wekelijks uitgebreid worden met nieuwe disposables.

Op onze website kunt u het gewenste product zelf voorzien van een logo en deze positioneren binnen het aangeven drukvlak middels onze unieke editor.

Wij zullen altijd alle ontwerpen en aanvragen persoonlijk nalopen of alles klopt. Wij nemen alvorens wij tot productie overgaan altijd contact met u op. Hospitality en service is standaard bij ons.

Wilt u dat wij een ontwerp voor u maken neem dan contact met ons op. Wij hebben onze eigen DTP'er in dienst om u optimaal van dienst te kunnen zijn.