Geen verzendkosten!
Gratis verzending!

Servetten bedrukken naar eigen ontwerp

Servetten worden vaak onderschat. Ze zijn bij ieder evenement, feestje en andere gelegenheid waar eten geserveerd onmisbaar. Vaak staan mensen langere tijd met hun servetje in de hand, de uitgelegen kans om uw logo onder de aandacht te brengen. De enige keus die je dan nog dient te maken is het materiaal van de servet. Hieronder proberen we wat handvaten te bieden.

Gebruik van de servet

Zoals je je waarschijnlijk kan voorstellen zijn er eindeloos veel mogelijkheden in de maten en materiaal keuze van servetten. Dat is de reden waarom wij adviseren eerst goed in kaart te brengen waarvoor de servet gebruikt gaat worden. Is dat in de bedrijfskantine of voor een evenement? Dan kunt u voor papieren servetten kiezen. Gaat het om servetten die meerdere malen gebruikt moeten worden in een restaurant? Dan adviseren we gebruik te maken van stoffen servetten. Hieronder hebben we de voordelen even op een rijtje gezet. Hopelijk wordt de keus hierdoor nog verder vereenvoudigd.

Voordelen papierenservetten:

  • Kan na gebruik worden weggegooid
  • Logo blijft in optimale staat
  • Vaak goedkoper dan stoffen servetten

Keuze gemaakt?

Doordat er een zee aan mogelijkheden is begrijpen we heel goed dat een keus maken wellicht lastig is. Wij denken graag mee welke keuze voor jou het meest geschikt zou zijn. Neem contact op voor meer informatie.